maanantai 28. tammikuuta 2019

Arvon äänestäjät: Eduskuntavaaleissa, europarlamenttivaaleissa, kuntavaaleissa jne. Sovitaan näin että emme tue suvakkihoroja ja desantteja keskuudessamme äänestämällä mustaa tulevaisuutta ja islamistien maahamme päästäjiä?

Kohtalon kellot kumajat Suomen ja muunkin euroopan alkuperäkansoille ellemme aloita pikapalautuksia ja erilaisten muiden maanosien sotarikollisten karkotuksia välittömästi

On syytä olla enemmän kuin "huolissaan", on toimenpiteiden aika:

Seppo Lehto europarlamenttivaaliehdokas Tampere Pirkanmaa Tarton kasvitieteellisen puutarhan portilla 5.9.2018 

Euroopan laajuinen sisällissota päivä päivältä lähempänä. Kun raatoja alkaa tulemaan liukuhihnalta, niin on turha sanoa että asiat olisivat tulleet yllätyksenä näiden "yksittäisten murhien, lastenraiskausten, naisten raiskausten, pahoinpitelyjen" jäljiltä.

Neekeriviini on eri asia kuin islamistien, tmv:ien neekeripopulaatioiden massamuuton hyväksyntä eurooppaan?

Europarlamenttiehdokkaat alkuperäkansojen asialle, ei kansainvaelluksien hyväksynnälle eläteiksemme 
Europarlamenttiehdokas Seppo Lehto juhlii valkoista eurooppaa Tartossa 5.9.2018 

Seppo Lehto valkoisen Suomen ja valkoisen tulevaisuuden asialla europarlamenttiin, eduskuntaan, kunnanvaltuustoon, ei kiitos toiseuden kusettajille ja väestönvaihtojen hyväksynnälle.

Ole sinäkin?


Punahatut intiaanikukat on helppo hyväksyä kukkapenkkeihin toisin kuin toiseuden kaksilahkeiset tai kaapukansat keskuuteemme:


Arvon äänestäjät: Eduskuntavaaleissa, europarlamenttivaaleissa, kuntavaaleissa jne. Sovitaan näin että emme tue suvakkihoroja ja desantteja keskuudessamme äänestämällä mustaa tulevaisuutta ja islamistien maahamme päästäjiä?
Muistamme suomalaisugrilaisten, sekä muidenkin alueellisten kansojen kohtalot stalinismin uhrina Suomenlahdelta Tyynenmeren ja Mustan meren rannoille. Älkäämme vaipuko unholaan moskovan oblastin kansanmurhat unohtamalla. Nyt on sama toistumassa Shengensopimuksen kustessa rajavalvontamme olemattomaksi. 
Ei rajojen valvontaa voida jättää kreikkalaisten italiaanojen ja espanjalaisten huoleksi vaan jokainen tehköön rajatarkastukset kuten ennen EU-kauttakin, jottemme vajoa barbaria asteelle, missä vain Conan Barbaarit selviävät ja muut ovat vain pelkkää miekansyötettä?

Vainojen päivänä 28.1.2010 Vainojen jälkeisenä pakkaspäivänä valkoisten hankien keskellä, lunta sataa, mutta kun kevät koittaa niin matuvirrat jatkuvat jollemme ala tehokkaisiin vastatoimiin.

Anna tukesi europarlamenttiin Seppo Lehdolle, Olli Heikkilälle etc kansallismielisille ehdokkaille aina ja kaikkialle valkoisemman tulevaisuuden asiamiehille. ;) 

Kansamme tulevaisuus on kyseessä.


Kestävää elogisesti hyväksyttävää kehitystä: Rajavalvonta kuntoon ja elintasopakolaisten / islamistien palautukset käyntiin välittömästi asetuksin, ei tässä tarvita lakien muuttamista, terveen järjen käyttö on sallittua, jopa välttämätöntä. 

Väestönvaihtoa eurooppaan ei pidä hyväksyä, sillä se on vain toinen termi sille mistä käytetään termiä: Kansanmurha.
https://kansanmurha.blogspot.com

--------------------
Eduskunta- ja eurovaaliehdokas Seppo Lehto juhlimassa syntymäpäivänsä alla Eestissä 2018


https://europarlamenttiehdokkaat.blogspot.com/

----------------
Muistakaamme itsenäisen Suomen suurin matuinvaasio on edelleen alueillamme ja uusia tulee jollemme ala vastatoimiin kuten viime sodissa. On syytä harkita sotatilan julistamista maahamme ja eurooppaan, kun rajat vuotavat kuin rikkinäinen portti kutsumattomia vieraita.

Itsenäinen Suomi ja sen miehitetyt alueet punaisella rajattuna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti